“SENIOR DROP-IN” HVER onsdag kl. 10-12
"SØNDAGS DROP-IN” HV..
Søn. 3/9: RTKs 60+veteraner nr. 4 ved Hold-DM
SØN. 3/9: RTKS 60+VE..
Anni Michelsen vandt GULD ved “Veteran-DM”
ANNI MICHELSEN VANDT..
Lørdag 17/9: Klubturnering - Finalestævne
LØRDAG 17/9: KLUBTUR..
LINK til TENNIS, du kan se dagligt :-)
LINK TIL TENNIS, DU ..
LINK til TENNIS, du kan se dagligt :-)

Kære RTK-ere

Nedenfor har du "LINK 1 til TennisAvisen" - linket opdateres sædv. dagligt med al den tennis, du kan se.

Det drejer sig om AL tennis på WTA-, ATP- og ATP Challenger-turneringer, inkl. ITF-turneringer, hvor danskere er med :-)

AL NÆVNTE TENNIS kan du "livestreame" på din smartphone, tablet og desktop for et engangsbeløb på 40-50 kr.. LÆS MERE på nedenstående 2 sidste LINK - eller kontakt Erik Segel.

ALLE "ATP Challenger kampe" kan ses "helt gratis" live på Livestream.com/ATP - BENYT evt. nedenstående LINK til "ATP Livestream".

ALLE "ITF kampe" kan også ses "helt gratis" live på live.itftennis.com/en/live-streams/ - BENYT evt. nedenstående LINK til "ITF Livestream".

FOTO: Clara Tauson og Holger Rune, Privat - DTF.

Erik Segel

LINK 1 til TennisAvisen (“Dagens kampe”)  LINK til “ATP Livestream”  LINK til “ITF Livestream”  LINK til RTKs hjemmeside (om “livestream”)  LINK 2 til TennisAvisen (om “livestream”)
FOTO: Clara Tauson og Holger Rune,  Privat - DTF - LINK til TENNIS, du kan se dagligt :-) - RTK