Uge 5: Holger tabte ITF-finale i Villena
UGE 3: TURNERINGSSEJ..
Uge 2: Holger Rune tabte finale i Manacor
UGE 2: HOLGER RUNE T..
Uge 1: Toptennis i 2 “ATP 250” og 1 “WTA 500“
UGE 1: TOPTENNIS I 2..
Medlemsundersøgelse frem til søndag 22. november
MEDLEMSUNDERSØGELSE ..
Uge 4: Clara Tauson ude i 2. runde i ITF-turnering

Denne uge afvikles 2 "ATP Challenger" i hhv. Antalya i Tyrkiet og Quimper i Frankrig - Holger Rune har IKKE fået wildcard hertil og spiller ikke turnering uge 4.

Clara Tauson var med i W60-turnering i Andrezieux-Boutheon - slog først Elsa Jacquemot 6-4, 7-6 (0), men tabte torsdag i 2. runde til Jaqueline Adina Cristian med 2-6, 7-6 (4), 6-3. Kampe kan følges på livestream: https://www.twitch.tv/tennistcab.

Næsten alle ATP- og WTA-topspillere er i karantæne eller isolation, inden det uge 5 går løs med "ATP Cup", "ATP 250" og "WTA 500" i Australien. Alligevel kan du denne uge livestreame attraktive tenniskampe - læs nedenfor :-)

ALLE "ATP Challenger kampe" kan ses live på Livestream.com/ATP - BENYT nedenstående LINK til "ATP Livestream".

"Livestream" Claras kampe - BENYT nedenstående LINK til "ITF Livestream" eller læs nedenfor.

AL NÆVNTE TENNIS kan du "livestreame" på din smartphone, tablet og desktop for et engangsbeløb på 40-50 kr.. LÆS MERE på nedenstående 2 sidste link - eller kontakt Erik Segel.

Erik Segel

Clara Tauson, Wikipedia - Uge 4: Clara Tauson ude i 2. runde i ITF-turnering - RTK