Uge 47: Daniil Medvedev vinder sæsonfinalen
UGE 47: DANIIL MEDVE..
Uge 46: Holger Rune gik hele vejen i Valldoreix
UGE 46: HOLGER RUNE ..
Uge 45: Hovedbegivenhed “ATP Paris Masters”
UGE 45: HOVEDBEGIVEN..
Uge 44: Tauson, Rune, Torpegaard og Løchte
UGE 44: TAUSON, RUNE..
Uge 43: WTA på TV 2 Sport X og ATP på Tennistv.com
UGE 43: WTA PÅ TV 2 ..
Uge 42: Fuld program på ATP og Challenger
UGE 42: FULD PROGRAM..
Forsamlingsloftet 5. januar 2021

Da forsamlingsloftet onsdag 6. januar sænkes fra 10 til 5 personer, gælder følgende regler indtil videre for anlægget på Fortevej:

1. Som hidtil må der KUN være 4 personer per bane ad gangen.

2. Skal du spille på bane 5, SKAL du benytte indgangen til bane 5 - tilsvarende skal du spille på bane 6, BENYT indgangen til bane 6.

3. Meld din ankomst og VENT UDEN FOR HEGNET, helt ude på P-pladsen, indtil spillerne fra den foregående time har forladt banen.

4. Skal du spille på bane 5, så vent på SYDSIDEN af indgangen til banerne (siden ud mod Fortevej) - skal du spille på bane 6, vent på NORDSIDEN af indgangen.

5. Der er opsat AFSPÆRRING mellem bane 5 og 6 - du må IKKE bevæge sig fra den ene bane til den anden bane!

Anbefaling i forhold til bolde:
Spil med handske, som du har medbragt (eengangshandske eller let havehandske, som kan vaskes), på den hånd, du holder boldene i, så du ikke overfører evt. smitte via boldene.

Bestyrelsen opfordrer kraftig til, at man overholder reglerne, så anlægget på Fortevej kan bevares åbent.

Pas på jer selv og hinanden.

RTK

LINK 1 til DTFs hjemmeside  LINK 2 til DTFs hjemmeside