Uge 43: WTA på TV 2 Sport X og ATP på Tennistv.com
INDIVIDUELLE TURN. +..
2., 3. og 9. november: RYs drejebog til klubsucces
2., 3. OG 9. NOVEMBE..
Leif var homo - blev smidt ud af dansk tennis
LEIF VAR HOMO - BLEV..
“JM i Skumtennis“ søndag 1/11 kl. 9-17 i Hinnerup
“JM I SKUMTENNIS“ SØ..
2., 3. og 9. november: RYs drejebog til klubsucces

INSPIRATIONSAFTEN:
Mandag 2. nov. kl. 17.30-20.00 i Aalborg TK, Kastetvej 73, Aalborg.
Tirsdag 3. nov. kl. 17.30-20.00 i Ry Hallerne, Thorsvej 32, Ry.
Mandag 9. nov. kl. 17.30-20.00 i Odense.

På 3 år har Ry Tennis Klub fordoblet sit medlemstal. I spidsen står Torben Svejgård, som bl.a. har aflivet lukkede bestyrelsesmøder, givet udvalgene frie tøjler, gjort gasgrill og maskinen med øl og vand tilgængelig for klubhygge og masser af social samhørighed.

"Alle kan gøre det her. I bund og grund handler det om at inddrage medlemmerne. Vi gør det bl.a. ved at afholde åbne bestyrelsesmøder, så alle kan høre, hvad vi snakker om, og så bruger vi udelukkende penge på initiativer, som medlemmerne mener, vi skal bruge penge på. Vi har fx gjort noget så banalt som at købe en gasgrill, indføre fællesspisning til familietennis og tilbyde øl og sodavand via MobilPay. Simple initiativer, der gør det nemt at være sociale sammen", understreger Torben Svejgård

HVAD FÅR JEG UD AF INSPIRATIONSAFTENEN?
Vil du have flere medlemmer, og ønsker du inspiration til og sparring om nye tiltag i klubben, så deltag i "2½ times arrangementet".

Formanden for Ry Tennis Klub, Torben Svejgård vil fortælle hvilke konkrete tiltag, de har taget de seneste 3-4 år med det resultat, at medlemstallet på 3 år er fordoblet fra godt 100 til over 200. Indlægget vil være anvendelsesorienteret, så du kan se, hvad Ry TK lavpraktisk har gjort for hvert tiltag. Målet er, at klubberne får mindst 1 god ide med hjem fra aftenen.

HVILKE EMNER KOMMER TORBEN OMKRING?
Inddragelse af medlemmer - aktivering af flere frivillige hænder
Rekruttering af medlemmer
God modtagelse af nye medlemmer - fastholdelse af medlemmer
Mentorordning