Rafael Nadal genvinder French Open for 13. gang
Uge 40: Løchte blandt sidste 8 i French Open
UGE 40: LØCHTE BLAND..
19-årige Iga Swiatek triumferer i French Open

Den polske tenniskomet Iga Swiatek fuldendte lørdag 10. oktober to forrygende uger med triumf i French Open - slog amerikaneren Sofia Kenin 6-4, 6-1 i finalen.

Finalen startede nervøst - bar præg af forsigtigt spil. Efterhånden blev der taget flere chancer - i sidste ende afgørende, at Kenin undervejs plagedes af en lårskade.

Swiatek bragte sig foran 3-0 mod den 2 år ældre favorit Kenin. Det lykkedes Kenin at kæmpe sig tilbage og udligne til 3-3. Så fik Swiatek igen fat i sit spil. En anelse mere risikobetonet spil og nogle lumske stopbolde banede vejen for 5-3, og så kunne hun serve 1. sæt hjem. Trods en sætbold fik Kenin brudt til 4-5, men formåede ikke at holde serv og tabte dermed 1. sæt.

Da Swiatek i 2. sæt havde bragt sig foran 2-1, bad Kenin om en medical timeout. Da hun vendte tilbage, var hun reelt chanceløs - vandt blot 3 dueller i den resterende del af kampen.

Swiatek sejrede 6-4 6-1 og vandt karrierens første grand slam-titel.
LINK til DR.dk  LINK til TennisAvisen
19-årige Iga Swiatek triumferer i French Open - RTK