Rafael Nadal genvinder French Open for 13. gang
Uge 40: Løchte blandt sidste 8 i French Open
UGE 40: LØCHTE BLAND..
Rafael Nadal genvinder French Open for 13. gang

Da dette års herrefinale blev spillet søndag 11. oktober, var det drømmefinalen - det klassiske opgør mellem verdensranglistens nr. 1 Novak Djokovic og nr. 2 Rafael Nadal. De to havde stået over for hinanden hele 55 gange - Djokovic et lille overtag på 29 sejre.

Både Nadal og Djokovic klarede relativt nemt kvartfinalerne. Nadal 3-0 over den unge italiener, Jannik Sinner. Djokovic, stod overfor sin onde ånd fra US Open, Pablo Carreno-Busta - serberen vandt dog 3-1.

Nadal spillede sig i finalen med 6-3, 6-3, 7-6 over argentineren Diego Schwartzman. Novak Djokovic slog Stefanos Tsitsipas 6-3, 6-2, 5-7, 4-6, 6-1 i en medrivende kamp.

Dermed stod Nadal og Djokovic over for hinanden i deres 56. opgør - i finalen spillede Nadal noget af det bedste grustennis, han har gjort.

I 1. sæt gav han verdensetteren "æg". Djokovic virkede magtesløs - prøvede desperat og overrumple Nadal med en masse stopbolde.

2. sæt var ikke meget anderledes, her vandt Nadal med 6-2.

I 3. sæt bed Djokovic mere fra sig - Nadal vandt dog 7-5. Dermed kunne Nadal løfte sit 13. French Open trofæ - ydermere sit 20. Grand Slam trofæ. Nadal afgav ikke sæt i hele turneringen.

Det betyder også, at Nadal har indhentet Federer i kapløbet om flest Grand Slam titler. Regnskabet blandt "The Big Three" er nu således: Nadal og Federer har begge vundet 20, hvor Djokovic har 17.
LINK 1 til TennisAvisen  LINK 2 til TennisAvisen
Rafael Nadal genvinder French Open for 13. gang - RTK