Seniortennis onsdag 21. november

Seniortennis er for alle, der har tid og lyst til møde andre medlemmer.
Mød op med ketcher, godt humør og evt. lidt kage til efter spillet. Vi sørger for bolde og kaffe.
Liz og/eller Erik fra bestyrelsen vil være tilstede de første gange for at hjælpe i gang - er du i tvivl, så spørg Liz, Anne-Grete eller Erik.
Dato : 21/11

Seniortennis onsdag 28. november

Seniortennis er for alle, der har tid og lyst til møde andre medlemmer.
Så mød op med ketcher, godt humør og evt. lidt kage til efter spillet. Vi sørger for bolde og kaffe.
Dato : 28/11

Seniortennis onsdag 5. december