BREAKING: Clara Tauson slog nr. 7 Anett Kontaveit
BREAKING: CLARA TAUS..
“Livestream” Australian Open 17.-30. januar 2022
“LIVESTREAM” AUSTRAL..
SKUMTENNIS i RTK: HVER fredag kl. 10 - 11.30 :-)
SKUMTENNIS I RTK: HV..
DM for veteraner INDE 12.-20. marts 2022
DM FOR VETERANER IND..
“SENIOR DROP-IN” HVER onsdag kl. 10.30
“SENIOR DROP-IN” HVE..
Sandbanerne på Fortevej - “Vinteren 2021/2022”
SANDBANERNE PÅ FORTE..
BREAKING: Clara Tauson slog nr. 7 Anett Kontaveit

Australien Open afvikles mandag 17. januar - søndag 30. januar 2022 på Melbourne Park tæt ved centrum.

De 3 hovedbaner Rod Laver Arena (15.000), Melbourne Arena (10.500) og Margaret Court Arena (7.500) har alle skydetag, hvilket kan give skygge til spillerne i den australske højsommer.

AO havde 2019 > 796.000 besøgende - omtales ofte som den hyggeligste af de 4 grand slams.

DAMER:
Topseedede: Ashleigh Barty, Aryna Sabalenka, Garbine Muguruza, Barbora Krejcikova, Maria Sakkari, Anett Kontaveit, Iga Swiatek og Paula Badosa Gibert.
Clara Tauson slog først nr. 97 Astra Sharma 6/3, 6/4, så nr. 7 Anett Kontaveit 6/2, 6/4 og møder lørdag 22. januar kl. 01.00 i 3. runde nr. 30 Danielle Rose Collins fra USA.
Clara Tauson og Alison Van Uytvanck tabte i 1. runde i DD.

HERRER:
Topseedede: Daniil Medvedev, Alexander Zverev, Stefanos Tsitsipas, Andrey Rublev, Rafael Nadal, Matteo Berrettini, Casper Ruud og Felix Auger-Aliassime.
Holger Rune tabte i 1. runde til Soonwoo Kwon 6/3, 4/6, 6/3, 3/6, 2/6.
Frederik Løchte Nielsen og Marcus Daniell slog Aslan Karatsev/Artem Sitak 6/2 RTD og møder lørdag 22. januar kl. 01.00 i 2. runde 2. seedede Rajeev Ram/Joe Salisbury.

ALLE "ATP Challenger kampe" kan ses live på Livestream.com/ATP - BENYT nedenstående LINK til "ATP Livestream".

ALLE "ITF kampe" kan ses live på live.itftennis.com/en/live-streams/ - BENYT nedenstående LINK til "ITF Livestream" eller læs nedenfor.

AL NÆVNTE TENNIS kan du også "livestreame" på din smartphone, tablet og desktop for et engangsbeløb på 40-50 kr.. LÆS MERE på nedenstående 2 sidste LINK - eller kontakt Erik Segel.

FOTO: Clara Tauson, DTF.

Erik Segel

FOTO: Clara Tauson, DTF - BREAKING: Clara Tauson slog nr. 7 Anett Kontaveit - RTK