Michael Torpegaard triumferer i tennisfinale i USA
Hjælp DTF med at finde “Årets ildsjæl” i tennis
HJÆLP DTF MED AT FIN..
6.+7. marts: Davis Cup: Danmark - Puerto Rico

Fredag 6. marts og lørdag 7. marts skal Danmark i aktion mod Puerto Rico i World Group II Play-offs, hvor vinderen er i spil til oprykning i en ny kamp til september, mens taberen rykker ned.

Til opgøret, der finder sted i Holbæk Sportsby, har den spillende danske Davis Cup-kaptajn Frederik Løchte Nielsen for første gang udpeget den trup, der skal skabe dansk succes. Fem spillere er udvalgt heriblandt kaptajnen selv.

Programmet i den amerikanske college-sæson betyder, at der er kommet nye kræfter i spil til truppen.

"Vores intention er altid at udtage fra Davis Cup-bruttotruppen - det er derfor, vi har skabt den. Når det ikke kan lade sig gøre, som er tilfældet denne gang, udtager vi, hvad vi føler, er det bedste både for nu og for fremtiden."

"Holger Rune og Mikael Torpegaard er vores bedste spillere lige nu. Vi har taget Søren Hess-Olesen med, fordi selvom han ikke spiller tennis på fuld tid, er vi begejstrede for hans niveau, og han er et stærkt kort i både single og double."

"Sebastian Grundtvig har haft en hård tid med skader og sygdom, men han er en dygtig tennisspiller, vi følger tæt, og han er med, fordi vi på sigt forventer, at han kommer med i Davis Cup-bruttotruppen," forklarer Frederik Løchte Nielsen.

"Vi glæder os rigtigt meget til at komme i kamp. Vi ser frem til at konvertere al vores forberedelse til kamp og er meget spændte over, at vi har en udsolgt hjemmekamp at se frem til."

"Vi kender ikke meget til Puerto Rico og holder mest fokus på os selv. Uanset hvad Puerto Rico kommer med, føler vi os forberedt på, og vi har stor tiltro til vores drenge," siger han.

Kaptajnen har ikke lagt skjul på, at det langsigtede og ultimative mål er at nå Davis Cup Finals, og den udvikling starter i Holbæk.

"Kampen mod Puerto Rico er første skridt, og vores plan er at komme stærkt ud af startblokkene. Vores forhold til publikum og de danske fans kommer til at være vigtigt."

"Vi håber på at se de rød/hvide farver på lægterne i Holbæk og høre høj support, så vi kan få skabt en fed kultur, der giver hjemmebanefordel over de næste par år," lyder det.

Truppen består af:
Frederik Løchte Nielsen, 36 år, Lyngby
Holger Rune, 16 år, HIK
Mikael Torpegaard, 25 år, Lyngby
Søren Hess-Olesen, 29 år, KB
Sebastian Grundtvig, 18 år, Gentofte

Fakta om Davis Cup-kampen:
Spilles i World Group II Play-offs
Sted: Holbæk Sportsby, Sports Allé 1, 4300 Holbæk
Dato: 6.-7. marts 2020
Underlag: Hard - Rebound Ace Synpave, Indoor

Program for Davis Cup-ugen: